Posredovanje u zapošljavanju stranih radnika

Mi smo agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju s uredima u Hrvatskoj i Indiji koju vodi indijsko-hrvatski tim!

Prva smo i jedina agencija u Hrvatskoj kojoj je vlasnik hrvat, rođen u Indiji, a živi i radi u Hrvatskoj više od 10 godina.
Naša velika prednost je znanje različitih jezika - od hindi, engleskog, hrvatskog, punjabi do urdu jezika.

Za potrebe klijenta M.R. INTERNATIONAL pruža i usluge regrutiranja, posredovanja i ustupanje radnika te ishođenje dozvola za boravak i rad i viza. Također pružamo podršku u organizaciji transporta kandidata u Hrvatsku, organizaciji smještaja te na kraju pomoć u adaptaciji radnika u Vašoj firmi. M.R. INTERNATIONAL ima široku mrežu partnera iz Indije za regrutiranje i testiranje kandidata.

Direktno Vam dovodimo strane radnike i rješavamo kompletnu administraciju i logistiku. Proces posredovanja obašnjen je u nastavku:

Zahtjev za regrutiranje

Prikupljanje podataka za traženi profil radnika: zanimanje, opis posla, broj kandidata, radno iskustvo, vještine za obavljanje potrebnih radnih zadataka i poslova koje će kandidati obavljati.

Regrutacija kandidata

Tražimo odgovarajuće profile kandidata preko internih baza podataka, oglašavanje poslova putem različitih medija, LinkedIn-a i sl.

Radne dozvole

Prikupljamo potrebnu dokumentaciju od kandidata te pružamo pomoć pri ishođenju radnih dozvola.

Izdavanje viza

Naša agencija preuzima kompletan proces prikupljanja dokumentacije za izdavanje viza.

Priprema za dolazak kandidata

U cijenu usluge uključena je cijena avionskih karata te Vam nudimo pomoć u vidu smještaja radnika, lokalnog prijevoza u Hr, itd..

Prilagodba kandidata, zaposlenje

Prilikom dolaska kandidata u Hrvatsku, nudimo Vam kompletnu pomoć za prilagodbu i asimilaciju stranih radnika (u vidu prilagodbe na posao, komunikacije, hrane i smještaja, itd.) kako bi se kandidati što lakše prilagodili na novu sredinu.

Naše usluge

Tražite li strane radnike?

Trebate li radnu snagu da bi bili konkurentniji i produktivniji?
Kontaktirajte nas i mi ćemo osigurati kvalificirano osoblje za vaše poslovanje!