Tekstilna industrija

Tekstilna industrija

Tekstilni posao postoji već stotinama godina i jedan je od najstabilnijih dijelova gospodarstva. Postoji velika razlika između ručno ispredenih i ručno tkanih materijala na jednom kraju ekonomskog spektra i naprednih industrija kojima dominira kapital na drugom kraju.

Zašto mi?

Nudimo najbolje usluge kadroviranja u Hrvatskoj za popunjavanje poslovnih radnih mjesta. Možemo ponuditi visokokvalitetne usluge zapošljavanja i zapošljavanja diljem Hrvatske.

Mi smo tvrtka za profesionalno zapošljavanje i zapošljavanje koja radi s tvrtkama u mnogim različitim područjima. Jedna od naših najboljih kvaliteta je da možemo shvatiti što svakog kandidata čini jedinstvenim, koji je njihov potencijal i koje su mu mane.

Kao vrhunski pružatelj usluga zapošljavanja zaposlenika, sigurni smo u naše visoke standarde profesionalizma, etike, iskrenosti i točnosti. Možemo vam ponuditi najbolje kandidate na tržištu bez obzira gdje se nalazite, što nas čini najboljom agencijom za zapošljavanje u Hrvatskoj.

Što tvrtke mogu dobiti korištenjem agencije za zapošljavanje?

Zapošljavanje nekoga je dug i kompliciran proces, s mnogo stvari koje treba uzeti u obzir. Na primjer, u tekstilnoj industriji ima puno posla, a odjel za ljudske resurse nema ni ljudi ni vremena za rješavanje procesa zapošljavanja.

Pomoći ćemo vam pronaći radnike sljedećih profila:

  • Proizvođač uzoraka
  • Radnik na stroju za rezanje
  • Voditelj proizvodnje
  • Nadglednik
  • Krojači
  • Pomagač

Pošaljite nam upit za zapošljavanje radnika

Trebate li radnu snagu da bi bili konkurentniji i produktivniji?
Kontaktirajte nas i mi ćemo osigurati kvalificirano osoblje za vaše poslovanje!

*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna