Teška mehanizacija i strojarstvo

Teška mehanizacija i strojarstvo

Naša služba za zapošljavanje stranih radnika može osigurati privremene radnike koji znaju kako napraviti teške strojeve i upravljati njima. Budući da je osoblje fleksibilno, možemo raditi sa širokim rasponom klijenata na kratkoročnim i dugoročnim projektima.

Zapošljavamo kvalificirane radnike kako bi osigurali da vaša tvrtka koja se bavi proizvodnjom teške opreme može ispuniti svoje proizvodne rokove, čak i ako ima privremeni nedostatak radnika. Naše dobro obučeno osoblje može pomoći vašem poslovanju na mnogo načina, od smanjenja vremena zastoja do osiguravanja da zaradite što više novca.

Pronalaženju radnika za rad na strojevima

Budući da poslujemo već duže vrijeme, možemo garantirati dobre rezultate. Postavili smo standard za zapošljavanje rukovatelja teškom opremom i drugih profesionalaca za industrije koje grade i brinu se o kritičnoj infrastrukturi, okolišu i prirodnim resursima naše zemlje više od godina.

Naši stručnjaci za zapošljavanje sigurni su da mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za zapošljavanjem, bez obzira koliko velike ili male bile. Evo zašto:

  • Kao tvrtka, predani smo uvijek profesionalnom ponašanju
  • Povezani smo
  • U svakom koraku procesa zapošljavanja, bit ćemo u kontaktu s vama
  • Mi ostvarujemo dogovor

Pomažemo vam pronaći prave ljude za posao

Nudimo kompletan set kadrovskih usluga prilagođenih građevinskoj industriji i potrebama vašeg poslovanja. Ove usluge zapošljavanja uključuju pronalaženje, zapošljavanje i obuku novih zaposlenika. Najbolji smo izbor ako trebate:

Zaposlite ljude za stalno oglašavanjem slobodnih radnih mjesta.

Ako imate stalno radno mjesto na bilo kojoj razini, od izvršne do početne razine, u vašoj građevinskoj tvrtki, naš tim vještih regrutera tražit će i intervjuirati kvalificirane kandidate umjesto vas.

Koristite ugovorne i privremene radnike,

pronaći ljude koji će raditi na vašim građevinskim projektima. Naše usluge zapošljavanja privremenih zaposlenika daju vam vremena da točno utvrdite što vam je potrebno prije preuzimanja bilo kakvih dugoročnih obveza s novim radnicima.

Outsourcajte svoje HR zadatke.

Naše ugovorene usluge ljudskih potencijala uključuju sve, od izrade alata za ocjenu učinka do praćenja plaća zaposlenika.

Ako radite s nama možete imati tim predanih stručnjaka koji će vam pomoći pronaći rukovatelja teškom opremom.

  • Operacije - buldožer, viličar, valjak, utovarivač
  • Rukovatelji dizalicama (mobilni / gusjenični / hidraulični)
  • Vozači teških vozila, kamiona s prikolicom, kamiona, kipera itd.
  • Mehanika - (ispod teške/lake šasije opreme)

Pošaljite nam upit za zapošljavanje radnika

Trebate li radnu snagu da bi bili konkurentniji i produktivniji?
Kontaktirajte nas i mi ćemo osigurati kvalificirano osoblje za vaše poslovanje!

*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna