Zavarivanje

Zavarivanje

Naša pouzdana služba za zapošljavanje zavarivača će vam uštedjeti vrijeme i novac te vam dati više slobode da se fokusirate na druge stvari.

Potrebni su kvalificirani zavarivači za izgradnju novih komercijalnih, industrijskih i institucionalnih zgrada te za popravak i zamjenu infrastrukture naše zemlje. To je zato što potražnja raste u mnogim industrijama.

Ako nemate plan zapošljavanja zavarivača, bit će teško pronaći potreban broj kvalificiranih zavarivača. Uz pomoć naše agencije za zapošljavanje, možemo vam pomoći pronaći kvalificirane zavarivače za najam.

Imamo kvalificirane, marljive zavarivače koji su vam potrebni, bilo da trebate TIG ili MIG zavarivače, zavarivače konstrukcija ili cijevi ili bilo koju drugu vrstu zavarivača. Mi, tvrtka za iznajmljivanje osoblja u Hrvatskoj, nudimo kratkoročne i dugoročne stručnjake za zavarivanje, kao i mogućnosti zapošljavanja na određeno vrijeme i stalne poslove.

Stoga ćemo se pobrinuti da vaše najvažnije osoblje nikada ne bude u tranziciji, bez obzira na to koliko dugo ili mnogo zavarivača trebate. Naši zaposlenici uvijek dolaze na posao na vrijeme, spremni dati sve od sebe i sa svim potrebnim alatima.

Zapošljavanje zavarivača

Pronalaženje zavarivača s pravim vještinama moglo bi oduzeti puno vremena i rada. Ali pomoglo bi da ne žurite ili date ovaj zadatak nekome tko ne zna pronaći dobre zavarivače.

Ako vam je potrebno zavarivanje, odabir pogrešnog pružatelja privremenih usluga može vas stajati mnogo novca. Kada kvalificirani radnici napuste ova polja, to uzrokuje skupa kašnjenja.

Zapošljavanje osoblja za zavarivanje

  • TIG zavarivanje
  • MIG zavarivanje
  • CO2 zavarivanje
  • ARC zavarivanje

Imamo razgranatu mrežu kvalificiranih kandidata. Možemo vam pomoći pronaći zavarivače konstrukcija za projekte mostova, zavarivače cijevi za vaše cjevovode ili bilo koji drugi tip koji vam može zatrebati.

Pošaljite nam upit za zapošljavanje radnika

Trebate li radnu snagu da bi bili konkurentniji i produktivniji?
Kontaktirajte nas i mi ćemo osigurati kvalificirano osoblje za vaše poslovanje!

*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna